GRATIS 7 dagen “Self-Love + Affirmations challenge”


Kan je geloven dat het al februari is, de maand van Valentijns day, de maand van de LIEFDE!

Voordat ik verder ga heb ik een vraagje; veranderde je gezichtsuitdrukking toen je het woord ‘Valentijns dag’ las? Of had je positieve of negatieve gedachtes die naar boven kwamen toen je het las? Neem even de tijd om hierover na te denken.

Dit gebeurt dus constant! Op een normale dag hebben we rond de 70.000 gedachtes, en 95% van deze gedachtes komen vanuit ons onderbewustzijn. Dat betekent dat we alleen “controle” hebben over 5% van onze gedachtes.

En waarschijnlijk gebruik je zelfs minder dan 5% door alle afleidingen van de wereldse dingen. We leven in een wereld waar er constant zoveel verwacht wordt van ons. Dit voedt onze angsten en de rest van onze “donkere” kant.

Gelukkig hebben we zelf de kracht om onszelf bewust te voeden met nieuwe energie, positiviteit, licht, helderheid, en eigenlijk alles wat jij nodig hebt!

Met de Self-love + Affirmaties challenge wil ik je een duwtje in de juiste richting geven, en je zal meteen al positief verschil ervaren door deze tools te gebruiken.

Ik weet dat je druk bent, maar laten we 3 minuten per dag nemen om bewust zelfliefde te beoefenen, ok?

Ik ben blij dat je zachtjes ja aan het knikken bent met een glimlach!


Hoe werkt deze GRATIS 7 dagen Self-Love + Affirmations challenge?

Dit is een online challenge, dus waar je ook bent kan je gerust meedoen.

Als je hieronder registreert, zal ik je op woensdag 14 februari 2018 een e-mail sturen met een video en een inspiration worksheet.

Je hebt geen eerdere ervaring nodig met mediteren of affirmaties. Het is heel rechttoe rechtaan, en ik leg je alles uit in de e-mail.

Btw, je kan de hele maand februari meedoen en beginnen wanneer jij dat wilt, maar ik moedig je aan om dit nu samen te doen! Als je na 14 februari registreert, dan ontvang je meteen de e-mail met de challenge gegevens.


Wat heb ik nodig?

De preperation dag, de dag dat je de e-mail ontvangt, zal 10-15 min van je tijd nemen. De andere 7 dagen dagelijks minimaal 3 minuten.

Omdat ik wil dat dit zo makkelijk mogelijk is, kan je dit zelfs in je pyjama doen. Zorg er wel voor dat je ergens zit waar het rustig is.

Voor de preperation dag heb je pen en papier nodig. Je kan je journal/notitieboekje gebruiken.

Je hebt een timer nodig, maakt niet uit wat voor een. Ik gebruik zelf de gratis Insight timer op mijn mobiel. Je mag mij ook toevoegen als vriend zodat we elkaar kunnen motiveren (zoek op Emmely Jacobs).


Het allerbelangrijkste dat je nodig hebt

… is de belofte aan jezelf om tijd te maken voor jezelf! Je bent belangrijk! Door jezelf te geven wat je nodig hebt, zal je dit automatisch doorgeven aan anderen die het nodig hebben.

SCHRIJF IN en deel dit met iedereen die ook wat meer positiviteit en liefde kan gebruiken in hun leven.

#selflovechallenge #standinyourpower #injekracht

*** deze ronde van de challenge is voorbij, schrijf je hier in voor de herfst equinox 2018 editie van “Self-Love + Affirmaties” challenge ***

Klik hier om in te schrijven!

Author: Emmely Jacobs

Leave a Comment