Gratis 7 dagen Self-Love + Affirmaties challenge // Herfst Equinox 2018 editie

Dit zijn speciale tijden! We hebben net de eerste Nieuwe Maan gehad na een aantal verduisteringen en nu staan ​​we op het punt de Herfst Equinox / Nachtevening in te gaan op 23 september.

Tijdens de solstices/zonnewendes is de zon op zijn hoogste (zomer) of op zijn laagste (winter) punt aan de hemel. De equinoxen zijn de punten daartussenin; aan het begin van de lente en de herfst. Deze veranderende seizoenen zijn belangrijke punten in de cyclus van het leven, de dood en de wedergeboorte van de natuur, en we kunnen deze krachtige tijden gebruiken om de verandering die we in ons bewustzijn willen creëren te stimuleren.

De magie van een herfst equinox heeft de energie van het loslaten en het oogsten van het nieuwe voor het creëren van balans, en de gewenste transformaties in gewoonten / patronen / houdingen die je niet meer dienen.

Het is dus het perfecte moment om een ​​positieve herprogrammering van ons onderbewuste te maken. We “downloaden” ongeveer 1.000 gedachten per seconde en op basis van je onderbewustzijn wordt de “beste” gedachte (die is afgestemd op je innerlijke overtuigingen) gekozen. Als je je onderbewustzijn opruimt en opnieuw programmeert, zul je merken dat je automatisch betere gedachten gaat kiezen, wat zich vertaalt in een beter gevoel en het ervaren van meer geluk.

In deze challenge zullen we affirmaties gebruiken om verbinding te maken met je diepste verlangens en innerlijke waarheid die wacht om op dit moment geboren te worden. Niet alleen zul je jezelf herprogrammeren voor meer zelfliefde, maar dit zal je energie projecteren in de richting van waar je hart naar verlangt.


Hoe werkt de challenge?

Op 21 september ontvang je een e-mail met: 2x voorbereidingsvideo’s (intro van 5 min + free flow writing video van 15 min), 1x 3 min begeleide meditatie (je dagelijkse oefening) en een challenge workbook. Registreer hieronder om op de lijst gezet te worden.

Het is super makkelijk om te doen, je hebt geen enkele ervaring of props nodig, alleen jezelf en de wens om je leven te willen veranderen voor het positieve!

*** Als je deze challenge in februari hebt gedaan, registreer je opnieuw, omdat de workbook bijgewerkt is met nieuwe informatie (extra informatie over yoga, kristallen en essentiële oliën). ***
The challenge will run in ENGLISH as well! Please click here if you prefer to join the English version >

* het is mogelijk om mee te doen met deze ronde van de challenge tot de volgende Nieuwe Maan op 9 oktober.Author: Emmely Jacobs

Leave a Comment