Diwali & Yoga Nidra special 2018 // Rotterdam

Op 7 november is het Nieuwe Maan en Diwali! De maan energie staat in teken voor al het nieuwe, en Diwali (oftewel Deevali / Deepavali) is het feest van het licht waarbij “de overwinning van het goede over het kwade, overwinning van het licht over de duisternis, overwinning van de gelukzaligheid over de onwetendheid” wordt gevierd.

Op deze avond beginnen we met een Diwali geïnspireerd lichtjes ritueel, gevolgd door een yoga warm-up, een diepe begeleide Yoga Nidra meditatie, en eindigen we samen met thee en Indiase zoetigheid!

Het hoofd gedeelte bestaat uit een Yoga Nidra les. Yoga Nidra is een diepe ontspannings- methode en betekent letterlijk “yoga van de slaap”. Tijdens onze sessie ga je niet slapen, maar juist bewust luisteren naar een begeleide meditatie. Dit brengt je in de diepere lagen van je onderbewustzijn waar je een hoop dingen opgeslagen hebt (goed en slecht, van het verleden tot het heden), en wordt er hier schoongemaakt en “rommel” verwijderd. Daarnaast plaatsen we tijdens deze les het licht binnen in de verschillende lichaamsdelen.

Een sessie van 45 min staat gelijk aan 5-8 uur kwalitatieve slaap!!


************************************************************

Diwali & Yoga Nidra special!

Woensdag 7 november 2018
19.30 – 21.00u
€15

Love Healthy Living studio
Puntegaalstraat 63
3024 EB Rotterdam

Max. 10 deelnemers

KOOP NU JE TICKET(S) >>************************************************************

Liefs,
Emmely

Author: Emmely Jacobs